Podravka 2 Lino je u nedjelju u Bjelovaru odigrala posljednju utakmicu ove sezone u sklopu 2. HRL Sjever protiv Bjelovara 2. Naše Linice su od samog početka dominirale terenom te su ostvarile uvjerljivu pobjedu rezultatom 31:51. Najefikasnije igračice bile su Gabriela Domović s 11, Ana Javorić s 8 i Ena Cvelber sa 6 postignutih pogodaka. Na vratima je Lucija Horvat skupila osam obrana, a Antea Marijanović sedam.

Naše mlade rukometašice trenutno su druge na ljestvici s dva boda manje od vodeće Zeline, a za konačan poredak se moraju odigrati ostale utakmice koje su na rasporedu idući tjedan. Naša ekipa je unaprijed odigrala utakmicu protiv Zrinskog 2 jer u srijedu putuje u Poreč na Završnicu U17.

Rezultati i tablica: https://hrs.hr/natjecanje/?natjecanje=999

Bjelovar 2 – Podravka 2 Lino 31:51 (13:22)

Igrale su: A.Marijanović (7), Horvat (8), Tetec; Milivojević 1, Jakupanec 2, Domović 11(5), Horvat ml. 4, Cvelber 6, Miklić 3, Zvonar, Jurlina 5, Javorić 8(2), Hajdinjak 2, Rumek 1, Đelekovčan 4, Gregurić 4. Trener: Antonio Pranjić

Ovo nam je bila generalka uoči Završnice za uzrast U17 koja nas očekuje od srijede u Poreču. Vidjelo se od samog početka da su cure izrazito rastrčane i napadački raspoložene. Ne događa se često da ekipa postigne 50 pogodaka, a jučer se “otvorilo”. Cure su bile sretne postignutim i želim im čestitati na tome. Lijepo su zaokružile ovaj tjedan u kojem je većina njih osvojila i zlato s Gimnazijom “Fran Galović” na državnom natjecanju za Srednje škole s mentoricom Marinom Tomac Rojčević. Čestitam svima još jednom na tom uspjehu. Lijepa vijest je i da nam se u Bjelovaru konačno na teren vratila i Jana Miklić nakon pauze od mjesec dana – zaključio je trener Antonio Pranjić. 

Našim djevojkama i treneru Antoniju Pranjiću čestitamo na ostvarenom uspjehu i 14 ostvarenih pobjeda u ovoj sezoni, a kroz ovaj tjedan ćemo doznati i konačan plasman u 2.HRL sjever jer se iščekuju rezultati posljednjeg kola s obzirom da su Linice jedno odigrale unaprijed zbog predstojeće Završnice Prvenstva Hrvatske.