Miranda Tatari i Podravkine maskote // PR PodravkeSve popularnije Zimske bazezancije i ovih su školskih praznika pružile puno veselja koprivničkoj djeci. Četiri dana oni su uživali u zabavnim igrama na vodi, utrkivali se na ”lufićima” i kajacima, vješto se pentrali po stijenama, mostovima i toboganima 40-metarskog aquatrack poligona te spretno savladavali različite prepreke u vodi.

Osim što su se odlično zabavili, međusobno družili i uvježbavali plivanje i ronjenje, mogli su se natjecati za medalje i nagrade sponzora Podravke, Croatia osiguranja i Wibita.

Završetak bazezancija // PR PodravkeU tome su im posljednjeg dana Zimskih bazezancija pomagali Lino i Kviki  koji su bodrili natjecatelje, čestitali najuspješnijima  te tješili one koji su osvojili  manji broj bodova. Medvjediću Linu i klokanu Kvikiju koji su se prilično zagrijali skačući oko bazena pridružila se i Miranda Tatari kapetanica rukometne reprezentacije Hrvatske i Podravke Vegete. Ona je pohvalila sve sudionike bazezancija zbog iskazanog zalaganja i spretnosti. Miranda je najboljima predala medalje, a sve dječake i djevojčice Lino i Kviki darivali su poklon-paketićima Podravke. Za uzvrat su dobili obećanje da će na Ljetnim bazezancijama svi biti još spremniji za nove sportske izazove. ( J.L.)

Vesele igre // PR Podravke