Marta Žderić najavljuje ozbiljan pristup i u Vacu // Foto: Koprivnica.netGolmanica Podravke Vegete Marta Žderić bila je junakinja pobjede nad mađarskim Vaci NKSE-om u prvoj utakmici osmine finala Kupa pobjednica kupova, odigranoj prošle subote u Koprivnici.

Uoči subotnjeg uzvrata Marta je poručila da nema opuštanja te da će i u ponovnom susretu sve Podravkine igračice imati maksimalno ozbiljan pristup.

– Znamo što nas čeka u uzvratu, sigurno nam neće biti lako. One u prvoj utakmici nisu pokazale sve što znaju, gledale smo njihove utakmice kad su igrale puno bolje. Znamo da nas tamo očekuje njihova gruba igra, to je način na koji one igraju kod kuće, tako da i u tu utakmicu moramo ući sa sto posto, bez imalo opuštanja. Idemo po pobjedu, po potvrdu da smo bolje, po potvrdu naše snage i ulaska u četvrtfinale. Ništa osim toga ne dolazi u obzir – rekla je Marta Žderić.

Rukometašice i vodstvo Podravke Vegete u Mađarsku putuju u petak ujutro, a u Vacu će trenirati u popodnevnim satima.

Uzvratna utakmica osmine finala Kupa pobjednica kupova Vaci NKSE – Podravka Vegeta na rasporedu je u subotu, 9. veljače s početkom u 16 sati.

TV-prijenosa neće biti, a povremena javljanja možete pratiti na 2. programu Hrvatskog radija.