Uvijek vedra: Miranda kao manekenkaMiranda Tatari nakon ozljede koljena na utakmici Lige prvakinja s Jolidon Clujom bila je na tri pregleda kod više liječnika. Prvi pregled, odnosno CT snimanje pokazalo je puknuće ligamenta koljena, zatim je pregled u utorak dao naslutiti da nije možda to u pitanju, jer se i pacijentica Miranda dobro osjećala, ali danas je definitivno utvrđeno da je CT, nažalost, bio točan i pokazao najgore.

– Ipak je totalna ruptura. Čekamo termin rekonstrukcije – poručio nam je nakon današnjeg (četvrtak) predgleda Podravkin fizioterapeut Bojan Savić. To se smatra službenom izjavom kluba.

Prognoze povratka ostaju prvotne: zbog iznimno jake muskulature, Miranda ima izgleda da joj oporavak nakon operacije potraje oko četiri mjeseca, što je kraće u odnosu na osobe koje nemaju jake mišiće.

Miranda je bila i jest puna optimizma i ostat će kao moralna potpora Podravkinim rukometašicama u idućim nastupima u Ligi prvakinja te nastavku natjecanja 2/3. veljače iduće godine u Europi (ili Liga prvakinja ili Kup kupova).

Podravka Vegeta nakon Europskog prvenstva u Srbiji, na kojem Mirande, nažalost, neće biti u hrvatskoj reprezentaciji, igrat će utakmice Regionalne lige. Rukometa će biti, ali jedno vrijeme bez kapetanice.

Zaželimo joj brzo ozdravljenje: Miranda, čekamo te.