Pobjeda nad Clujom, veselje i tuga za Mirandu // Foto Robert ŠoštarićKapetanica Podravke Vegete i hrvatske rukometne reprezentacije Miranda Tatari uspješno je operirana, odnosno obavljena je rekonstrukcija koljena u kojem je puknuo prednji križni ligament. Operacija je obavljena danas, u četvrtak, u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku, izvjestio je klupski liječnik Rukometnog kluba Podravka dr. Dražen Sačer.

Miranda Tatari dobro se osjeća i, sutra, u petak vraća se u Koprivnicu, gdje će nastaviti njegu i vježbe, najprije, naravno, u kućnom okruženju, zatim slijede ambulantne vježbe uz pasku liječnika i Podravkinog fizioterapeuta Bojana Savića.

Rehabilitacijski postupak je relativno dugotrajan za sportašicu, ali je normalan, jer kao i nakon svake operacije tkivo treba srasti, a potom ojačati.

– U ovakvim slulajevima nema žurbe. Ne treba žuriti, oporavak traži vrijeme. Ako bude sve u redu, Miranda će biti ponovno na rukometnim terenima krajem ožujka ili početkom travnja. Oko toga nema točne prognoze – rekao je dr. Dražen Sačer.

Mirandi želimo brzo ozdravaljenje.