Ilustracija, s utakmice u Ivaniću // ArhivaU dvije utakmice 5. kruga 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige jever s gostovanja u Virovitici donijeli smo nova četiri boda, tako da nakon osam odigranih utakmica i isto toliko pobjeda imamo maksimalnih 16 osvojenih bodova . Rezultati: TVIN Virovitica- Podravka 3 15:17 (7:6), Podravka 3 – ŽRK Đurđevac 32:7 (20:2).

Utakmica s Virovitičankama bila je obostrano borbena i prilično rastrgana. Vidjelo se da TVIN želi osvojiti za njih itekako važne bodove glede plasmana na Završnicu prvenstva Hrvatske, a naše su djevojke željele pokazati tko je jači u našem ”podravskom dvorištu”. Tako je gotovo cijelu utakmicu rezultatski bilo povuci-potegni , izmjenama u vodstvu s po gol razlike, da bismo tek pred kraj utakmice povele sa 2-3 gola i tu razliku održale do kraja utakmice.

Usprkos pobjedi, same su djevojke priznale da znamo i bolje igrati, što će, nadam se, pokazati na sljedećim utakmicama. Ponovno su najveći dio tereta utakmice iznijele Petika i Jandrašić.

Utakmica sa Đurđevcom bila je, s obzirom na razliku u kvaliteti, puka formalnost. Igrale su i upisale se u strijelce sve djevojke iz zapisnika utakmice.

Podravka 3 (golovi zbrojeni): Krstanović, Popović 2, Jandrašić 9, Brkić 2, Petika 15, Kokša 2, Sikavica 2, Galinec 1, Dombaj 2, Presek 1, Šestak 2, Vrabec, Borac, Kolar 1.