Skupna slika nagrađenih // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa prigodnoj svečanosti u hotelu Picok u Đurđevcu Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije proglasila je u četvrtak, 6. veljače, najuspješnije županijske sportaše u 2013. godini. Najuspješnija sportska ekipa su rukometašice Podravke Vegete, a kod momčadi nagradu su dobili ronioci Šoderice. Klara Katavić iz Karate kluba KTC najuspješnija je perspektivna sportašica, a najbolji perspektivni sportaš je Podravkin hrvač Filip Frankol. U toj kategoriji nominirana je i naša mlada rukometašica Ivona Mrđen, koja je također dobila priznanje.

Rukometašice Podravke Vegete iz sezone 2012/13. i trener Neven Hrupec // Foto Ivo Čičin-MašanskerNajbolji sportaš je tjelograditelj Body fita iz Križevaca Danijel Miklečić, dok je najbolja sportašica Tatjana Štajduhar iz Športskog ribolovnog kluba Koprivnica.
Nikola Dorčec iz hrvačkog kluba Picok primio je priznanje za najboljeg trenera, dok je zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen đurđevački trener Đuro Tomrlin.

Svečanost je otvorio Vladin povjerenik za grad Đurđevac Željko Car, predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković naglasio je da su članovi Zajednice dali 66 prijedloga. Koprivničko-križevački župan Darko Koren naznačio je ulogu županije u razvoju sporta, koja se ogleda u ulaganju u sportske objekte, dvorane, dok su sportaši, s druge strane, svojih nastupima i uspjesima promovirali ovaj kraj. Prikazan je i filmski zapis o radu Zajednice.

Župan Darko Koren, kapetanica Podravke Vegete Vesna Milanović Litre i dožupan Ivan Pal // Foto Ivo Čičin-MašanskerNagrade i priznanja predavali su koprivničko-križevački župan Darko Koren i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković, uz to i proslavljeni sportaši Branko Zorko i Željka Orehovec te dožupan Ivan Pal.

NAJUSPJEŠNIJI SPORTAŠI KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U 2013. GODINI

SPORTAŠICA S INVALIDITETOM
Iva Lukčin (Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica)

SPORTAŠ S INVALIDITETOM
Ivan Šimatović (Kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac)

ŽENSKA SPORTSKA EKIPA OSOBA S INVALIDITETOM
Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica

MUŠKA SPORTSKA EKIPA OSOBA S INVALIDITETOM
Kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac

Župoan Darko Koren, Ivona Mrđen i Branko Zorko // Foto Ivo Čičin-MašanskerPERSPEKTIVNA SPORTAŠICA
Klara Katavić (Karate klub KTC)

PERSPEKTIVNI SPORTAŠ
Filip Frankol (Hrvački klub Podravka)

SPORTAŠICA
Tatjana Štajduhar (Športski ribolovni klub Koprivnica)

SPORTAŠ
Danijel Miklečić (Fitness klub Body fit)

ŽENSKA SPORTSKA EKIPA
Podravka Vegeta (Rukometni klub Podravka)

MUŠKA SPORTSKA EKIPA
Seniorska ekipa Ronilačkog kluba Šoderica

NAJUSPJEŠNIJI TRENER
Nikola Dorčec (Hrvački klub Đurđevac)

ZASLUŽNI SPORTSKI DJELATNIK
Đuro Tomrlin