Trener Željko Babić se službeno predstavio igračicama koje će voditi od nove sezone te su napravljeni uvodni treninzi nakon kojih ekipa odlazi na zasluženi odmor. Na čelu stručnog stožera bit će novi trener Željko Babić, a ostatak stručnog tima činit će i dalje pomoćni trener Antonio Pranjić, kondicijski trener Nikola Golub, fizioterapeutkinja Asja Cestar te fizoterapeut Bojan Savić. Osim prvog trenera kojeg smo predstavili jučer, stručnom će se stožeru pridružiti i jedno poznato ime hrvatskog rukometa, nekadašnji vratar hrvatske muške rukometne reprezentacije, Ivan Stevanović. On će vratarkama Podravka Vegete Antoniji Tucaković, Luciji Bešen i mladoj Niki Galinec prenositi svoja neiscrpna znanja, iskustvo i energiju koje je stekao kroz svoju igračku karijeru. U trenerskoj se ulozi odlično snašao i u hrvatskoj kadetskoj te seniorskoj muškoj rukometnoj reprezentaciji.

Ivan Stevanović na prvom treningu u Koprivnici//foto: Ivan Brkić

Nekadašnji reprezentativac je u svojoj karijeri sa svojim prvim klubom Zametom tri puta bio u finalu hrvatskog rukometnog Kupa, a kasnije sa Zagrebom osvaja pet naslova u prvenstvu i pet naslova u Kupu. S najtrofejnijim muškim rukometnim klubom je u sezoni 2012./2013. osvojio i prvo mjesto u regionalnoj SEHA Ligi. Iskusio je nastupe i u europskim natjecanjima, Ligi prvaka, EHF-kupu i Challenge Kupu. Iako je veći dio karijere proveo u hrvatskom rukometu sa švicarskim klubom u kojem je igrao dvije sezone, Kadetten Schaffhausen osvojio je trofej i u švicarskom Kupu.

U reprezentativnoj karijeri je osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Poljskoj 2016., srebrnu na Mediteranskim igrama u Turskoj 2013., a tu je i peto mjesto s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016.

Ivan Stevanović, svim ljubiteljima rukometa i hrvatske reprezentacije poznatiji i kao Stevie, će zasigurno biti veliko pojačanje u stručnom stožeru Podravka Vegete za novu sezonu.

Drago mi je da sam ovdje, u velikom klubu kao što je Podravka. Nadam se da ćemo ugodno i dugo surađivati. Ovo je moje prvo iskustvo u klupskom rukometu, a isto tako i ženskom rukometu. S bivšim izbornikom Babićem sam i prije surađivao kao igrač i trener te vjerujem da će naša suradnja biti izvrsna kao što je bila i dosad – rekao je Ivan Stevanović.