Vlada Repubilke Hrvatske donijela je novi paket mjera za suzbijanje epidemije COVID-19 koje su noćas točno u ponoć stupile na snagu te traju najmanje do 21. prosinca 2020. godine. Obustavljena su sva sportska natjecanja i treninzi osim za sportašice i sportaše I., II. i III. kategorije u pojedinačnim sportovima i seniorske ekipe koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja.

Sportska natjecanja i treninzi koju su dopušteni mogu se održavati samo bez gledatelja, uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa HZJZ-a za sve natjecatelje te nužno tehničko osoblje što osigurava organizator.

Rukometni klub Podravka Vegeta ovim putem želi obavijestiti sve roditelje i djecu, polaznike Škole rukometa, da se u navedenom razdoblju treninzi neće održavati. Seniorska ekipa RK Podravka Vegete nastavit će s treninzima i odigravanjem prvenstvenih utakmica kad se za to steknu uvjeti.

Hrvatski rukometni savez donio je odluku o odgodi natjecanja svih mlađih uzrasta i kategorija, seniorskih ženskih natjecanja 1.,2. i 3. stupnja natjecanja, seniorskih muških 1.,2.,3. i 4. stupnja natjecanja te svih kup natjecanja. Natjecanje u, 4. stupnju u ženskoj konkurenciji – 1.HRL i 5. stupnju u muškoj konkurenciji – Paket24 Premijer liga, nastavljaju se igrati prema kalendaru natjecanja. Utakmice igrane u najvišim stupnjevima natjecanja, se mogu održavati isključivo bez gledatelja, uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, preporuka i uputa HZJZ-a, poručeno je iz HRS-a.