S presice // Foto Ivo Čičin-MašanskerBliži se dan odluke o ostanku ili rastanku s europskim natjecanjima. Rukometašice Podravke Vegete, ne fračunajući Regionalnu ligu, u ovoj su sezoni odigrale sedam službenih međunarodnih utakmica, ostale u Europi i nakon Lige prvakinja i sada u uzvratnoj utakmici s Rostov-Donom traže svoj ovosezonski maksimum u EHF natjecanjima.

Uoči utakmice Kupa pobjednika kupova s drugplasiranom ekipom ruskog prvenstva Rostov-Donom u nedjelju 9. veljače u 18 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici u srijedu je održana konferencija za novinstvo na kojoj su govorili, već ustaljeno, trener Podravke Vegete Goran Mrđen i kapetanica Vesna Milanović Litre, a ovog puta pred novinstvo su izašle i mlade klupske snage Anita Poljak i Ivana Dragišić. O tehničkim detaljima susreta govorila je v.d direktorice Ljerka Vresk.

Rukometašice će, po običaju, u petak dijeliti karte u Podravki, koji je sadašnji i budući sponzor hrvatskog najuspješnijeg ženskog rukometnog kolektiva. Posjetit će restoran Podravke, restoran Belupa te restoran Juha i Vegete. Karte su inače besplatne i podižu se na ustaljenim mjestima: na recepciji Podravke, hotelu Podravina, pivnici Kraluš i u prostorijama Rukometnog kluba Podravka. Iako je ulaz besplatan, na ulazu je potrebno je predočiti ulaznicu.

Kako do nedjelje još ima vremena razmišljanja trenera i rukometašica obajvljivat ćemo na našoj internetskoj stranici idućih dana.

S lijeva: Ivana Dragišić, Vesna Milanović Litre, Goran Mrđen i Anita Poljak // Foto Ivo Čičin-Mašansker