U subotu je u dvorani Srednje škole Koprivnica održan 4. Funday – turnir u mini rukometu za djevojčice rođene 2010. godine i mlađe, u organizaciji RK Podravka. Cilj i ovog Funday-a bili su zabava, igra, učenje pravila, uzajamno podržavanje i borbenost na terenu bez rezultatskog pritiska i konačnog plasmana. Na turniru su sudjelovale naše najmlađe rukometašice pod vodstvom trenera Antonia Pranjića i pomoćne trenerice Melite Jug. Na turniru su osim domaćina Podravke nastupile i ekipe Bjelovara i Koke. Ukupno je nastupilo 36 naših mladih rukometašica podijeljenih u 6 ekipa. Koka i Bjelovar su imali svako po dvije ekipe.

– Naše mlade rukometašice u subotu su odigrale 22 čvrste i borbene minirukometne utakmice s vršnjakinjama iz Bjelovara i Varaždina. Veseli nas agresivna igra u obrani i velik broj postignutih pogodaka. Nastavljamo marljivo trenirati i pripremati se za iduće utakmice i turnire. Ovim putem htio bih se još jednom zahvalio Koki i Bjelovaru što su se odazvali našem pozivu.

Igrale su:
RK Podravka:
Dvekar, Glavnik, Giner, Gašparić, Đuranek, Zetović, M.Sabolić, Podoreški E., Podoreški S., Kovačević, Horvatić, Bosman, Šipek, Sabolić N., Kovač, Kos, Horvat, Samoborec, Štefičar, Kelek, Mađerić, Raletić, Jambreković, Čengija, Džinić, Štefanić, Ristemi, M.Bošnjak, Ciler, P.Bošnjak, Topalović, Ivanček, Kovačić, Premec, Sočev, Janeković

Fotografije ustupio: Marcel Janeković