Veselje i radost na poligonima uz Kvikija i Lina

Foto: I.Brkić

U Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović održan je Lino Fun Day na kojem se okupilo tridesetak djevojčica i dječaka koji su uživali u igrama i poligonima koje su za njih priredili naši treneri iz Škole rukometa. Na pet poligona djeca su pogađala gol, prolazila kroz zanimljive prepreke, pokušavala pogoditi čunjeve i naše igračice koje su se izmicale te na kraju gađala obruče u kutevima golova koji su pokazivali preciznost, a u svim su vježbicama svi oni bili itekako uspješni.

Sve je bilo lakše jer su cijelo vrijeme uz sve njih veselo plesali Lino i Kviki, ali i asistirali i pomagali pri izvođenju vježbica. Bilo je puno smijeha i radosti uz slane i slatke grickalice našeg glavnog sponzora Podravke. Svi sudionici na poligonima, ali i naše novoupisane djevojčice dobile su majice s voljenim Linom koje će ih ujedno podsjećati na ovaj zabavan dan. Moramo spomenuti i kako su se u druženje uključile i sve rukometašice prve ekipe nakon današnjeg treninga koje vjeruju kako je većina djevojčica iznimno talentirana za ovaj timski sport.

Upisi u Školu rukometa

Upisi za godište 2012./2013. će se nastaviti i u redovnim terminima treninga u Srednjoj školi Koprivnica svakog utorka i četvrtka od 18.00 do 19.00 sati već od sljedećeg tjedna ili na broj telefona trenera:

Snježana Petika : 0992158316

Melita Jug: 0955190590

Djevojčice godište 2010./2011. koje su također zainteresirane mogu se upisati i na broj mobitela trenera Antonia Pranjića:

Antonio Pranjić: 0995084404

Foto: I.Brkić
Foto: I.BrkićFoto: I.Brkić

Foto: I.Brkić

Foto: I.Brkić

Foto: I.Brkić