Podravka je u nedjelju bila domaćin 4. kola 1.HRL U-14 regija 2-1. U Koprivnicu su stigle gošće iz Čakovca te Varaždina.
Ovog vikenda odigrali smo dvije utakmice u sklopu natjecanja u državnoj ligi za igračice U14 i ostvarili polovičan uspjeh s ekipom Podravka 1 i obje izgubljene utakmice sa Podravkom 2 koja se natječe van konkurencije i utakmice su im od velike važnosti za razvoj iako igraju protiv starijih igračica.

Podravka 1 izgubila je od trenutno uigranije ekipe Zrinskog. S obzirom na kvalitetu mojih igračica smatram s prevelikom razlikom koja je nažalost plod nedostatka koncentracije u obrani. Nisu mogle odgovoriti na postavljene zadatke, a tu je bio i slabiji dan naših vratarki dok u napadu nikako nismo mogli protiv vratarke Zrinskoga unatoč stalnim sugestijama s klupe kamo bi trebali šutirati – rekla je trenerica Petika. 

Utakmica s Kokom nam je poslužila kako bi uvježbavali 5:1 obranu i to je odlično odradila Katja Gregurić koja je bila i prvo ime na utakmici sa postignutih 15 golova.

Nažalost još uvijek imamo manji broj treninga u odnosu na ekipe koje treniraju svaki dan, a i korona nam nije baš pomogla u posljednja dva tjedna – zaključila je trenerica Petika. 

Rezultati utakmica:
RK Podravka 1-ŽRK Zrinski 19:32 (igračice utakmice Lara Zvonar i Kristina Goričanec)
RK Podravka 2- ŽRK Koka 20:31 (igračice utakmice Ela Radiček i Dorotea Pintarić)
Koka- Podravka 1 20:39 (igračice utakmice Iva Pavlic i Katja Gregurić)
ŽRK Zrinski- Podravka 2 34:12 (igračice utakmice Marta Doležaj i Vanessa Lengelić)
Djevojke su iznenadile i svoju suigračicu Katju Napan za njezin 13. rođendan pa smo i taj trenutak zabilježili fotografijom.
Najboljim igračicama utakmica koje su odigrane su na subotnjem turniru proglašene Lara Zvonar, Ela Radiček, Katja Gregurić i Vanessa Lengelić koje su od trenerice Snježane Petike primile i prigodne poklon pakete.
Foto: Romana Mihalec/RK Podravka