ŽRK Koka 2 i Podravka 2 Lino u četvrtak su odigrali utakmicu 15. kola 2. HRL sjever. Bolje su bile rukometašice Podravke s rezultatom 29:44. Igralo se u maloj dvorani GSD Arena Varaždin.

Utakmicu u Varaždinu Podravka Lino je odigrala sa sastavom koji će nas, već idućeg tjedna, predstavljati na Završnici PH u Poreču. Bila je to uspješna generalna proba u kojoj su naše igračice od početka dominirale u svim segmentima rukometne igre  i na kraju ostvarile  pobjedu  vrlo visokim rezultatom.

Trenerica Đurđica Zečević:

Sve moje igračice pružile su dobru igru, a ponovno se dobrom realizacijom istakla vanjska linija Stručić, Megerle ,Vuljak i Firšt zabivši ukupno 32 gola. Igrali smo bez, zbog privatnih razloga odsutne Perić, ali uspješno ju je zamijenila Zoa Sever.

Treninge do odlaska u Poreč (četvrtak 5.3.) Podravka Lino će iskoristiti za  završnu taktičku pripremu, a onda u borbu za što bolji plasman i dostojno prezentiranje naše Škole rukometa na Prvenstvu Hrvatske.

Sastav: Strugar, Đuranek 1, Stručić 8, Sever 5, Vuljak 8, Crnjak, Balaško 3, Firšt 7 (1), Dedi, Beljak 1, Megerle 9 (2), Strahija 1, Švenda 1, Galinec.

 

Foto: Arhiva RK Podravka