Nakon, nikada do sada tako duge stanke (4 i pol mjeseca), 2. ekipa našega Kluba našla se ponovo na okupu. Prekid natjecanja i treninga 8. ožujka, nastao zbog već svima dobro poznatih razloga, bio je opravdan razlog da pripreme za novu sezonu počnemo nešto ranije nego inače. Osim toga i same djevojke, usprkos ljetnom individualnom radu (program kondicijskog trenera Goluba) jedva su dočekale zajedničke treninge.
Za prvi trening odabrana je naša stara ljetna „baza“, prostor gradskog Sajmišta, a do ulaska u dvoranu koristit ćemo i ostale pogodne vanjske terene.

Na prvoj prozivci bilo je prisutno 18 igračica i to:
Vratarke: Nika Galinec, Ana Crnjak, Luna Besedić,
Krilne igračice: Zoa Sever, Lana Strugar, Patricija Jagustin, Laura Čengija, Iva Marija Žganjar,
Vanjske igračice: Ema Đuranek, Tena Megerle, Dunja Međurečan, Ema Stručić, Anja Smolak, Klara Švenda, Hannah Vuljak,
Pivoti: Ema Balaško, Lea Hrupec i novo pridošla Klara Ibrahimpašić iz Garešnice.

Opravdano odsutne bile su Nika Dedi, Lara Perić i Lana Vrabelj.

Na treninzima se poštuju preporuke epidemiološke službe. Svakoj igračici pred početak treninga mjeri temperatura koja se potom upisuje u listu prisustvovanja a potpisuje je trener.
Nekoliko igračica, uglavnom 2002.godišta iz osobnih razloga napustilo je klub, a ovim putem im zahvaljujem na njihovom doprinosu i zalaganju.
Prema planu za ovu fazu priprema, cure će trenirati 5-7 puta tjedno, a treninzi će biti prvenstveno orijentirani na fizičku pripremu (prema programu trenera Goluba), a tehničke elemente i vježbe loptom cure će odraditi sukladno mogućnostima.

Tekst: trenerica Đurđica Zečević