Rukometašice Podravke 2 Lino su danas u 14. kolu 2.HRL-sjever remizirale s Đurđevcom, iskusnom ekipom koja u ovoj sezoni želi osigurati svoje mjesto u prvoj ligi. Te su se razlike u iskustvu vidjele i na terenu i to posebno u prvom dijelu. Mlade nade Podravke stisnule su zube i u drugom dijelu uspjele nadoknaditi veliku razliku s poluvremena te su protivnice na kraju iz gotovo sigurne pobjede uzele samo bod.

Utakmica se danas odigrala u SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica, a prijenos je išao uživo putem streama. Trenerica Đurđica Zečević, nije nezadovoljna rezultatom, ali uvijek teži igri na visokoj razini. Posebno su joj drage ovakve jače utakmice koje će njezinoj ekipi osigurati potrebno igračko iskustvo.

U prvom poluvremenu, manje iskusne djevojke naše ekipe, podlegle su pritisku derbija i dozvolile ekipi Đurđevca da se odvoji na veliku  razliku (+7). U tom vremenu malo je toga štimalo u napadu, a imali smo i dosta rupa u obrani – rekla je Zečević.

A da i one znaju i mogu, pokazale su u drugom dijelu utakmice, kada su primile samo 9 golova i nadoknadile prednost gošći od 7 golova razlike. Osvojili smo vrijedan bod, protiv daleko iskusnijeg protivnika i pretendenta za ulazak u 1 ligu. Našim djevojkama upravo fale takve „knap“ utakmice za stjecanje igračkog iskustva – rekla je i dodala kako je kao trener realno zadovoljnija drugim dijelom i da baš takav, ozbiljan i hrabar pristup očekuje u svakoj utakmici.

U nedjelju je na rasporedu još jedan derbi, u ligi mlađih kadetkinja protiv ekipe Zrinski iz Čakovca, a iz tih razloga danas neke cure nisu igrale kako bi bile spremne za utakmice koje su na rasporedu u nedjelju.

Podravka 2 Lino: Megerle 5, Ibrahimpašić, Strugar, Đuranek 2, Stručić 4, Sever,Besedić, Crnjak, Balaško 2,Dedi 4,Zrnić 8, Škarić 4,Smolak, Perić, Švenda, Galinec

Raspored za nedjelju, 21.2.2021. /1.HRL U-16/Skupine B

1. 11.30 sati➡️1234 Virovitica-Podravka 1
2. 12.30 sati➡️Zrinski-Podravka 2
3.13.30 sati ➡️Podravka 2-1234 Virovitica
4.14.30 sati ➡️ Podravka 1-Zrinski
Posljednju utakmica U-16 možete ekskluzivno pratiti na Planet Sportu.