Rukometašice Đurđice Zečević, igračice Podravke 2 Lino, jučer su u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović igrale utakmicu drugog kola 2. HRL Sjever. Protivnice su bile rukometašice ŽRK Pitomača. Gledajući kroz dosadašnje susrete tih ekipa trebao je to biti derbi kola, što se po konačnom rezultatu ne bi dalo zaključiti. Pobjeda naše ekipe naslućivala se već nakon prvog poluvremena koje smo riješili sa +8 golova razlike.

U drugom dijelu razlika se popela i na 10 golova razlike, da bi pred kraj utakmice našim igračicama malo popustila koncentracija i gošće su uspjele donekle ublažile poraz. Standardnoj postavi naše ekipe danas su se priključile i mlade igračice prve ekipe (Zrnić, Buljan, Škarić i Vuljak) koje su se jučer vratile sa okupljanja kadetske reprezentacije i iako umorne pomogle
svojim mlađim kolegicama. No, igra mlađih kadetkinja (sve 2004. godište) potpuno me kao trenera zadovoljila i od njih u idućim utakmicama očekujem još veći napredak.

Podravka 2 Lino je nastupila u sastavu: Megerle 6, Strugar 4, Đuranek, Stručić 6, Sever 1, Vuljak 1, Crnjak, Balaško 4, Dedi, Zrnić 8, Škarić 2, Perić 3, Buljan 4, Besedić, Jagustin.

2.HRL Sjever, 2. kolo, 4. listopad

Podravka 2 Lino – ŽRK Pitomača 39:31 (18:18)