Rukometašice Podravke 2 Lino jučer su u sklopu 19. kola 2.HRL-sjever došle do visoke pobjede u gostima kod ekipe Darde. Djevojke pokazuju dobru formu i kad se tome pridoda borba za svaku loptu kao da je odlučujuća, dobar rezultat ne može izostati. Upisale su visoku pobjedu 32:48, poluvrijeme 16:25.

”U utakmicu se ušlo opušteno što domaćin koristi i zabija prva tri gola relativno lagano. Nakon toga ipak krećemo sa boljom igrom i kod 8:8 počinjemo se rezultatski odvajati. Boljom igrom u obrani dolazimo do lakih golova iz kontre i još više povečavamo prednost. Na pauzu se otišlo rezultatom 16:25. U drugom poluvremenu nastavili smo dobrom igrom i uz rotacije zadržali igru na željenom nivou i utakmicu okončali uvjerljivom pobjedom 32:48”, rekao je trener Igor Stubičar koji je vodio ekipu na gostovanje zbog obaveza trenerice Zečević s prvom ekipom, pohvalivši pritom sve djevojke, a posebno raspoložene Zrnić, Škarić, Stručić i Megerle. 

Podravka 2 Lino: Megerle 6, Đuranek, Zrnić 13, Škarić 8, Smolak 2, Stručić 8 , Besedić 1, Žganjar 1, Crnjak, Balaško 3, Dedi 1, Perić 4, Švenda 1, Galinec.