U odgođenoj utakmici 10. kola druga ekipa Podravke vođena Đurđicom Zečević gostovala je u Bjelovaru gdje su protivnice bile djevojke iz druge ekipe ŽRK Bjelovar.

Obje ekipe bile su popunjene sa po nekoliko mlađih igračica koje treniraju sa prvim ekipama, a kojima svaka utakmica dobro dođe, pogotovo u ovom „korona zatišju“ od aktivnosti. Iako se po rezultatu ne bi reklo, radi se o vrlo kvalitetnom suparniku tako da se u prvom poluvremenu Podravka 2 Lino nije mogla odvojiti na više od 4-5 golova razlike. U nastavku je ipak  prevladala ujednačena kvaliteta naše ekipe i postepeno odvajanje sve do konačnih 13 golova razlike u našu korist.

Najzapaženiju igru pružile su Buljan, Zrnić, Megerle i Strugar uz vrlo dobru pratnju svih ostalih suigračica. Od 12-te minute vratarka Crnjak zaradila je crveni karton pa je Nika Galinec odradila ostatak utakmice i to na zadovoljavajući način.

– Ostalo nam je da vjerojatno u siječnju odradimo još jednu zaostalu utakmicu (Baranja) iz prvog dijela, a onda dobro pripremljeni dočekamo proljetni dio. Ovaj tjedan, a prije zimskog odmora, obavit će se individualna testiranja igračica kako bi imali uvid u njihovu fizičku spremnost – rekla je trenerica Đurđica Zečević.

2.HRL Sjever – žene, 10.kolo, SD SŠ Bjelovar, 15. prosinac 2020. 

ŽRK Bjelovar 2 – Podravka 2 Lino 29:42 (15:19)

Podravka 2 Lino: Megerle 8, Strugar 5, Đuranek 2, Stručić 2, Besedić, Crnjak, Balaško 4, Dedi 1, Zrnić 6, Škarić 4, Perić 2, Buljan 7, Žganjar, Švenda 1, Galinec.