TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Najanovija službena slika Podravke 3 // Foto Ivo Čičin-MašanskerU nedjelju, 8. prosinca igrane su utakmice 3. kruga 1. HRLD u kojem smo bili domaćin ekipama RŠD Bjelovar i ŽRK Bjelovar, obje iz istoimenog grada. Utakmice su igrane u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića u Koprivnici, a sudile su Ivana Koren i Vedrana Stančir (obje iz Koprivnice). Rezultati: RŠD Bjelovar – Podravka 3 6:28 (2:15) i
Podravka 3 – ŽRK Bjelovar 27:12 (16:6).

Prvu utakmicu igrale smo protiv RŠD Bjelovar, ekipe koja nam nije bila dorasla niti u jednom elementu rukometne igre, što najbolje potvrđuje krajnji rezultat od 22 zgoditka razlike (28:6, poluvrijeme 15:2). Bila je to prilika da dobar dio utakmice odigraju igračice koje inače manje igraju i pa da tako stječu natjecateljsko iskustvo.
U drugoj utakmici, ekipa ŽRK Bjelovar bila nam je bolji suparnik ali naša pobjeda nije ni u jednom trenutku dolazila u pitanje. Konačni rezultat utakmice je 27:12 (16:6) u našu korist. I u ovoj utakmici priliku su dobilr sve igračice unijete u zapisnik.
Podravka 3 nastupila je u sastavu (golovi iz obje utakmice): Krstanović, Petričević 3, Sikavica 2, Benić, Popović 3, Jandrašić 12, Brkić 1, Dombaj , Jurić 1, Vrabec, Presek, Petika 16, Šestak 10, Borac, Galinec 3, Bogdan,Kokša 3, Kolar1, Geci.
Nakon odigrana tri kruga 1. HRLD naša ekipa ima ubilježeno svih šest pobjeda s osvojenih 12 bodova.
Natjecanje u 1. HRLD prekinuto je i nastavlja se 4. krugom u veljači. Do tada nastavljamo s marljivim treniranjem, a od natjecanja slijede dvije utakmice u MŽRL (Pitomača i Slatina) kao i sudjelovanje na tradicionalnom turniru u Sesvetama.

Rezultate vidi na: http://www.pitomaca.hr/vijesti/178