U predzadnjem kolu lige Podravka 3 gostovala je u Bjelovaru gdje je uvjerljivo svladala „Multinorm“ iz Cerne te ŽRK “Brod „iz Slavonskog Broda. Uz nove pobjede osvojena su 4 nova boda i zadržana prva pozicija na tablici.

Rezultati: Podravka – Multinorm  31:17

Podravka – Brod   29:18

Pobjede u obje utakmice rezultat su dobre igre i zalaganja svih igračica iako je na mahove bilo igre koja me nije zadovoljila. Pri tome naročito mislim na igru u prvim poluvremenima utakmica, kada protivnice „grizu, a mi, igrajući pomalo samouvjereno, radimo previše grešaka kako u obrani tako i u napadu. Iako pobjede nisu dolazile u pitanje, takvo razmišljanje moramo izbaciti iz glave jer na skoroj Završnici očekuju nas teški i kvalitetni protivnici, koji će sigurno biti posebno motivirani u igri s aktualnim prvakom, a braniti naslov nekad je teže nego ga osvojiti – izvijestila nas je trenerica Đurđica Zečević i dodala kako kvaliteta i znanje nisu sporni s obzirom da su se u obje utakmice uspjeli značajno rezultatski odvojiti.

Ekipa je nastupila u sastavu (golovi zbrojeni):

Sremec, Međurečan 1, Jagustin, Halavuk 1, Dedi 10, Đuranek 2, Smolak 2,Hrupec 3, Švenda 1, Stručić 10, Galinec, Perić 7, Megerle 10, Crnjak, Strugar 12, Sever1

Posljednje kolo Podravka 3 igra 14. travnja u  Kutini.