Podravka 3 rastanak 6TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Jučerašnjim (četvrtak) treningom za našu ekipu Podravku 3 završila je natjecateljska i sezona vježbanja i djevojke odlaze na zasluženi odmor od škole, učenja, treninga i natjecanja. Sezona je bila nadasve uspješna, a kao kruna marljivog rada došao je i naslov prvakinja Hrvatske. A da završetak rukometnog rada za ovu sezonu ne prođe samo tako, pobrinule su se same djevojke i njihovi roditelji.

Podravka 3 rastanak 7Cure su iz ”kaznenog” fonda, sakupljanog tijekom godine, prikupile dovoljno da se počastimo fast foodom, a mame su priložile tortu fascinantnih gabarita i kvalitete, čak ukrašenu slikom prvakinja. Skromno i simpatično druženje u klupskim prostorijama, svojim prisustvom, učinile su ljepšim direktorica Božica Palčić, sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović i neumorna tajnica Ljerka Vresk, koje su se ekipi obratile prigodnim riječima.

Podravka 3 rastanak 1Na fotografijama smo u novim reklamnim majicama naše Podravke, koje smo dobile kao nagradu za uspjehe u ovoj sezoni.

Podravka 3 rastanak 3Meni, kao trenerici ostalo je samo da im podijelim plan individualnih treninga tijekom ljeta, zaželim dobar odmor i zakažem ponovno okupljanje za 16. kolovoza u 18 sati na kopriPodravka 3 rastanak 4vničkom Sajmištu.Podravka 3 rastanak 2Podravka 3 rastanakPodravka 3 rastanak 5