U posljednjem kolu mlađe kadetske lige regije Sjever, sa četiri nova upisana boda, mlade rukometašice Podravke 3 su potvrdile naslov ovogodišnjih prvakinja Regije i s te pozicije  odlaze na završnicu PH u obranu naslova prvaka .

Rezultati: Podravka – Moslavina  32:24  (14:10)

Podravka – Sisak   20:14  (12:6)

Putovanje u Kutinu, započeto u hladno nedjeljno jutro, imalo je nastavak u jednako tako hladnoj dvorani sa utakmicom protiv ŽRK Moslavina (Kutina).  Početak nije izgledao bajno, puno promašaja u napadu, „smrznuta“  obrana i tehničke greške držale su nas, gotovo, u egalu s protivnicama. Ipak smo sredinom poluvremena napravile osjetniju razliku, koju smo povećavali do konačnih +8 golova razlike – izvijestila nas je trenerica Đurđica Zečević za klupske stranice.

Drugu utakmicu, protiv daleko kvalitetnije ekipe iz Siska, djevojke su odigrale znatno bolje. Rezultat se  tijekom čitave utakmice kretao između 6 i 8 razlike u našu korist. Razlog za vidljivi preokret u igri vjerojatno treba potražiti u buđenju uspavanih ljepotica, boljoj zagrijanosti i većem respektu prema protivniku koji nam je lani nanio jedini poraz. Na kraju solidan revanš sa +6 golova razlike. Istina, jedna od objektivnih okolnosti za nešto slabiji nastup leži i u činjenici da smo nastupili bez tri vrlo važne igračice (Strugar, Perić, Megerle samo u zapisniku) koje su bolest i povrede spriječile u nastupu. Odličnoj  Emi Stručić pridružile su standardno dobre Nika Dedi i Dunja Međurečan (dok je bilo snage), a dobrom igrom pridružila im se i Zoa Sever. Od ostalih očekujem veći doprinos u igri, a u iduća tri tjedna očekuje nas „poliranje“ za Završnicu – zaključila je trenerica Zečević.

Ekipa Podravke 3 nastupila je u ovom sastavu (golovi zbrojeni):

Sremec, Međurečan 4, Jagustin, Dedi 14, Đuranek 1, Smolak 1, Hrupec 4, Švenda 2, Stručić 14, Balaško 2, Galinec, Megerle, Crnjak, Sever 10

Svojim igračicama, njihovim roditeljima , osoblju iz kluba i našim navijačima želim sretne uskršnje blagdane.

Dodajmo i kako je ekipa Podravke 3 u petak odigrala i pripremnu utakmicu sa selekcijom Kine, a u napetoj utakmici koja je do kraja bila neizvjesna Kina je slavila s 37:34. Treba naglasiti kako je trenerica Zečević minutažu dala svim igračicama iz zapisnika i ovu utakmicu s dvije godine starijom ekipom maksimalno iskoristila za već spomenutu nadolazeću završnicu Prvenstva Hrvatske na kojoj će braniti prošlogodišnji naslov prvaka.