U akciji // foto arhiva

TRENERI SURADNICI: Piše Goran Rihtarić

U nedjelju 17. ožujka u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića u Koprivnici odigrana je prijateljska utakmica između RK Podravka i ŽRK Mlinar iz Križevaca. Oba kluba predstavljale su djevojčice rođene 2002/2003. godine. Domaća ekipa ostvarila je pobjedu 30:9.

Utakmica, koja se igrala 4×20 minuta, bila je ispunjena trkom, lijepim potezima malih rukometašica na obje strane, golovima i veseljem. Naravno, bilo je tu i puno grešaka, što je i razumljivo s obzirom na uzrast djevojčica, ali one će biti postupno ispravljane na treninzima i utakmicama koje dolaze. Ono što je najbitnije, bilo je lijepo vidjeti tridesetak djevojčica kako jure dvoranom, uživaju u igri, vesele se svakom dobrom potezu, bodre jedna drugu i polako usvajaju ono što treneri traže od njih. Zato velika pohvala svima.

P.S. I ovim putem RK Podravka želi našoj članici, Viktoriji Šestak, uspješan oporavak i povratak na rukometni teren koji toliko voli.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

PODRAVKA 5 – ŽRK MLINAR 30:9

KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja 50. Sudac: Ivana Koren (Koprivnica).

PODRAVKA 5: Behin (G), Lončarić (G); Firšt, Domijan, Vuljak, Pleić, Sermek, Šokec, Zagrajski, Perika, Vrabelj, Kusak, Rojčević, Mihoci, Baltić, Antolić, Ranilović i Tehterle. TRENER: Goran Rihtarić.

ŽRK MLINAR: Brkić, Skoković, Kantar, Vurnek, Beljak, Filković, Hanžeković, Stručić, Nemčić, Benčak, Končurat, Mikulec, Seltfofer. TRENER: Dario Sokač.

SEDMERCI: Podravka 5  1(0), ŽRK Mlinar 1(1).