Zajednička fotografija igračica Podravke 5U subotu je u gimnazijskoj dvorani u Koprivnici odigrana prijateljska utakmica između ekipa Podravka 5 i Sesvete Agroproteinka.

Nažalost po domaće navijače, pobjedu je ovoga puta odnijela gostujuća ekipa rezultatom 28:12. Utakmica se igrala 2×20 + 1×30 minuta, te su u njoj priliku dobile sve igračice.

Nakon niza dobrih utakmica koje smo odigrali, stigla je i jedna loša. Najpravednije bi bilo da kažemo kako je ovo najlošija utakmica koju je ova ekipa do sada odigrala. Da ne bude sve tako crno, pobrinule su se naše golmanice koje su i ovoga puta bile na visini zadatka, tj. branile su vrlo dobro.

Kao što su igračice nebrojeno puta dobile pohvale za svoje prezentacije na terenu, tako ovoga puta moraju prihvatiti kritiku za svoju jako lošu igru. Danas je tu bilo svega, samo ne rukometa. Statično u obrani, statično u napadu. Zapravo, u napadu smo igrali tri igre („Tko će kome više puta dodati loptu“, „Kome će više puta ispasti lopta iz ruku“, te „Tko će više puta pogoditi protivničkog golmana“), te smo tu definitivno bili bolji od protivnika.

Nakon ovakve prezentacije nema se što dodati, već svi skupa kroz treninge moramo ispravljati greške, loše navike i pokušati svaki slijedeći puta odigrati puno, puno bolje.

PODRAVKA 5: Behin, Lončarić, Nemec, Jurić, Firšt 3, Domijan 3, Šokec 1, Kusak, Vuljak 4, Perika, Jurendić, Vrabelj, Mihoci, Bošnjak, Sermek, Antolić, Baltić, Matovina, Ružić 1, Pavić.

Autor: Goran Rihtarić, trener Podravke 5