Kao što je već objavljeno na našoj facebook stranici jučer su naše djevojčice iz ekipe Podravka 5 u sve tri odigrane utakmice zabilježile tri uvjerljive pobjede i osvojile 6 novih bodova što ih je trenutačno smjestilo na vodeće mjesto na tablici.

Svakom novom utakmicom osjetan je pomak u igri, a taktički elementi rađeni na treninzima sve se tečnije realiziraju tijekom igre. Doduše, u nekim fazama utakmica uočeni su i nedostaci, naročito u tehničkom smislu (duple lopte, koraci,neprecizno dodavanje) na čemu moramo intenzivnije raditi u nadolazećim treninzima – rekla je trenerica Zečević.

U sve tri utakmice svojom igrom dominirala je Iva Kljajić uz dobru pratnju Šomoci, Maksimović, Matijaško i Varga, a obranama se istaknula Athina Dimić Arambašić. Najkorisnijim igračicama proglašene su Dora Matijaško, Iva Kljaić i Athina Dimić Arambašić.

Podravka 5 : golovi zbrojeni) Rašić 2,Jembrek 3, Šomoci 10, Varga 6, Kljajić 20, Gložinić 2, Tišljarić 2, Kolar, Cvetanović, Maksimović 7, Dimić Arambašić, Radanović 4, Matijaško 7, Štefanec, Polančec,Lončarić.

Rezultati: Podravka – Bjelovar  23:2

Podravka –Radnik     19:9

Podravka – Slatina    21:11