Rukometašice Podravke 2 Lino su ovog vikenda u 15. kolu 2.HRL-sjever, gostovale u Vinkovcima i uvjerljivo pobijedile 27:37, poluvrijeme 8:15. Uoči početka utakmice održana je minuta šutnje u čast prerano preminulom treneru Podravka Vegete i rukometnoj legendi Zlatku Saračeviću.

Linice su pobijedile u gostima ekipu Vinkovaca. Ekipu je vodio trener Igor Stubičar kojemu je to bio svojevrstan debi s drugom ekipom obzirom da je trenerica Đurđica Zečević imala obavezu kao pomoćni trener 1. ekipi Podravke Vegete. Djevojke su u Vinkovcima došle do rutinske pobjede. Trener je zadovoljan prikazanom igrom no uvijek može bolje, tako da treba konstantno raditi na poboljšanju i težiti igri na visokoj razini.

U prvom poluvremenu, djevojke su od samog početka nametnule svoju igru, čvrstom obranom i dobrim reakcijama golmana brzo su napravile veću razliku (+6) koja se na trenutke povećavala i smanjivala. Došlo je do manjeg opuštanja u igri, ali djevojke su to brzo korigirale i nastavile u drugom poluvremenu dobrom igrom te povećanjem prednosti.

Podravka 2 Lino: Megerle 9, Ibrahimpašić 1, Strugar 7, Đuranek 2, Sever 2 , Besedić, Žganjar, Crnjak, Balaško 3, Dedi 4, Perić 6, Švenda 3, Galinec.