Time out na utakmici s Vukovarom // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Lino u zadnjem je kolu potvrdila kavlitetu i pobijedivši ŽRK Bjelovar zauzela je 2. mjesto u 2. hrvatskoj rukometnoj ligi sjever. Čestitke na uspjehu!

U posljednjem, 22. kolu 2. HRL sjever Podravka-Lino gostovala je kod ŽRK Bjelovar iz istoimenog grada. Zbog sudjelovanja u reprezentaciji Regije sjever na turniru u Osijeku (Regija sjever pobijedila je u obje kadetske kategorije), Linicama je nedostajala većina igračica, pa su bile ”popunjene” s nekim mlađim igračicama prve ekipe, a umjesto trenera Krajačića ekipu je vodila Đurđica Zečević.

Iako donekle izmiješana i neuigrana Podravka Lino je u zanimljivoj i borbenoj utakmici  pobijedila 28:25 (14:12) i tako na kraju osvojila drugo mjesto u natjecanju 2. HRL sjever iza ekipe Osijeka, koji je izborio plasman u 1. HRL.

Podravka Lino nastupila je u sastavu: Mikolčić, Tvorić 3, Slivar, Pejak 1, S. Šenvald 2, Čović 6, Božić, Dragišić 11(5), M. Oremović 1, Široki 4, Kapitanović. Trenerica: Đurđica Zečević.