Podravka U15 u srijedu kreće na put u Poreč gdje ih očekuje Završnica 1. HRL U15. Trener Pranjić neće moći računati na Lauru Liščak, Loru Tetec, Anteu Jelović i Emu Šajković. Naša ekipa je smještena u skupinu B gdje se još nalaze Ivanić, Petason-Vranjic, Cetina i Radnik. Prvo mjesto u skupini vodi direktno u četvrtfinale, a drugo i treće u osminu finala. Regularni dio natjecanja u 1. HRL U15 naša ekipa je završila na prvom mjestu s 15 pobjeda iz isto toliko utakmica.

Imamo odličnu sezonu u 1. HRL U15 sa stopostotnim učinkom te optimistično putujemo na Završnicu u Poreč gdje ćemo se boriti za konačan plasman između najboljih 20 ekipa u državi. Čak 6 igračica je sudjelovalo na nedavno odigranoj Završnici za uzrast U17 i sigurno je to veliki plus. U ekipi vlada zajedništvo i sjajna atmosfera. Na terenu nas krasi čvrsta obrana i disciplinirani napad te očekujem da to pokažemo i ovaj tjedan. Ekipa je spremna i dat ćemo sve od sebe da se predstavimo u najboljem izdanju – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Na Završnicu u Poreč putuju igračice Nika Galinec ml., Tara Galić, Lucija Marijanović, Katja Gregurić, Maja Elena Hajdinjak, Sara Banfić, Lucija Horvat ml., Gabrijela Markota, Anja Milivojević, Klara Jakupanec, Tena Jurlina, Ana Adžaga, Vanessa Lengelić, Katja Napan, Dora Ferčec, Ela Radiček, pomoćna trenerica Dragica Džono i trener Antonio Pranjić.

Našoj ekipi i trenerima želimo puno sreće, dobrih utakmica i neka ostvare svoje želje na ovom prvenstvu.

Grupe:

GRUPA A: Sesvete, 1234 Virovitica, Koka, Dalmatinka, Metković
GRUPA B: Ivanić, Petason-Vranjic, Cetina, Podravka, Radnik
GRUPA C: Trogir 58, Udarnik, Zrinski, Lokomotiva Zagreb, Zelina
GRUPA D: ŽARK Split, Đurđevac, Trešnjevka Zagreb, Novska, Gospić
*prvo mjesto u skupini vodi u četvrtfinale, drugo i treće u osminu finala

Raspored je dostupan na linku, a sve utakmice možete pratiti na YouTube kanalu HRS-a:

Natjecanje | HRS