Podravka U17 je danas odigrala utakmicu drugog kruga 1. HRL U17 u Virovitici protiv mlade ekipe Novske.

Naše mlade rukometašice pobijedile su uvjerljiim rezultatom 12:44. Najefikasnije u našim redovima bile su Gabriela Domović sa 6 te Maja Elena Hajdinjak, Magdalena Rumek i Tara Đelekovčan s 5 postignutih pogodaka. Odlične na vratima bile su Antea Marijanović s 10 i Lucija Horvat sa 7 obrana. Za najkorisniju igračicu u našim redovima proglašena je Gabriela Domović. Trener Pranjić bio je zadovoljan prikazanom igrom.

Gabriela Domović proglašena je najkorisnijom igračicom

Bio je ozbiljan pristup od samog početka u oba smjera što pokazuje i rezultat. Agresivna i pokretljiva obrana, uz raspoložene vratarke, omogućila nam je puno brzih pogodaka iz polukontre i kontre. Sve cure su odlično iskoristile svoju minutažu, upisale se u listu strijelaca i imale visoku razinu koncentracije u obrani. Čestitam ekipi na prikazanoj igri i pobjedi protiv mlade ekipe Novske – rekao je trener Pranjić.

Novska – Podravka 12:44 (5:25)

Igrale su:
A.Marijanović (9+1), Horvat st. (7); Milivojević 2, Jakupanec 3, Domović 6(1), Cvelber 2, Miklić 4, Zvonar 4, Javorić 3, Hajdinjak 5, Rumek 5, Đelekovčan 5, Adžaga 1, Gregurić 4. Trener: Antonio Pranjić