OKUPLJANJE-1-8-2016 // Foto Ivo Čičin-MašanskerSlužbeni početak priprema Podravke Vegete obilježen je i službenim slikanjem za potrebe natjecanja u domaćem prvenstvu i Europi. Na pripreme se odazvalo 20 pozvanih rukometašica. Među njima i sedam koje su se jučer vratile iz Bratislave sa Svjetskog prvenstva kadetkinja (Magdalena Horvat, Korina Karlovčan, Ivona Mrđen, Iva Papac, Lea Franušić, Iva Šafar, Lara Pavlović, s trenerom Goranom Trajkovskim). Ostale rukometašice su: Antonia Jukić, Nikolina Zadravec (bila na SP juniorki), Ivana Dežić, Elena Popović, Dora Krsnik, Selena Milošević, Dragica Džono, Ekatarina Nemaškalo, Ivana Kapitanović, Marijeta Vidak, Tena Petika, Anamaria Gugić, Ana Debelić i stručni stožer Goran Mrđen, Goran Trajkovski, Alen Marošević, Bojan Savić.

OKUPLJANJE-1-8-2016 // Foto Ivo Čičin-MašanskerPrije početka slikanja i treninga rukometašice je pozdravila direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić i zaželjela puno dobrog rada i dobre pripreme za sezonu, uz nadu da će biti barem toliko uspješna kao i prošla, ako ne i više od toga.

OKUPLJANJE-1-8-2016 // Foto Ivo Čičin-MašanskerObnašatelj dužnosti gradonačelnika grada Koprivnice i predstavnik većinskog vlasnika Mišel Jakšić zaželio je puno sreće i puno zdravlja, puno uspjeha:

OKUPLJANJE-1-8-2016  // Foto Ivo Čičin-Mašansker– Da budete još uspješniji nego prošle sezone. Želim da osvojite prvenstvo i kup, a to je ono što se od vas i očekuje. Trener Goran Mrđen kaže da je ekipa malo jača i osvajanje domaćih naslova ne bi trebalo biti upitno, jer danas u Podravki Vegeti igra sve ono najbolje što u Hrvatskoj igra rukomet. Imale ste prošle godine dobrih utakmica u Europi, falilo je samo malo i ja vam od srca želim jednu stativu manje, jedan penal na našu stranu, pa da napravimo značajniji europski iskorak. Uz stručno i klupsko vodstvo i uz hrabrost koju ste iskazale prošle godine to možete napraviti.

Sezona-2016-17 // Foto Ivo Čičin-MašanskerDobre želje uputile su i članice Nadzornog odbora RK Podravka s.d.d Robertina Zdjelar i Jasna Golubić, a početak priprema popratili su i koprivnički sportski novinari.