U posljednjem 26. prvenstvenom kolu Podravka Vegeta je protiv Sesveta potvrdila status najtrofejnijeg ženskog rukometnog kluba i okrunila se 25. naslovom prvaka. Utakmica je okončana rezultatom  23:28, poluvrijeme 9:13. 

Dominantne u cijeloj sezoni, rukometašice Podravka Vegete zasluženi trofej vraćaju u Koprivnicu. Atmosfera na gostujućem terenu bila je baš kao da se igra u našoj dvorani, onakva kakva je na utakmicama cijele sezone pratila odabranice Zlatka Saračevića i njegov stručni stožer.

Na krilima osmog igrača, vjernih navijača i naših Kronikusa koji su i danas glasno bili uz cure te uz izniman angažman i trud glavnog sponzora Podravke, koji se u cijelu priču uključio srcem, koje kuca zajedno s klubom cijelu sezonu, ostvaren je uspjeh i u europskim okvirima, a rukomet se vratio u grad Koprivnicu i u naše zagrljaje.

U iščekivanju još jednog trofeja, onog za koji će Podravkašice odigrati dvije utakmice u polufinalu i finalu Kupa Hrvatske za tjedan dana, ekipa će se u narednom tjednu pripremati za novi izazov i vjerujemo uspješno zaključiti ovu sezonu.