S utakmice Dalmatinka - Podravka Vegeta u PločamaNakon prekida prvenstva zbog reprezentativnih okupljanja u ženskom rukometu igrat će se redovita kola i četvrtzavršnica kupa. Podravka Vegeta utakmicu 22. kola 1. HRL s Dalmatinkom igra već u utorak, 29. ožujka.

Ostale prvenstvene utakmice igraju se u subotu, 2. travnja. Utakmica Podravka Vegeta – Dalmatinka (Ploče) igra se u gimnazijskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati. Dalmatinka je klub u kojem su rukomet počele igrati Podravkine golmanice Ivana Jelčić i Marta Žderić.

 Pobjeda u utorak – potvrda naslova prvakinja
Nakon te utakmice Podravka Vegeta mora u prvenstvu odigrati još samo dvije utakmice (Samobor u Koprivnici i Osijek na gostovanju). S obzirom na bodovnu razliku od pratitelja Trešnjevke i Lokomotive, Koprivničanke u utakmici s Dalmatinkom mogu potvrditi još jedan naslov prvakinja.

 U srijedu u isto vrijeme, dakle u 18 sati, Podravka Vegeta i Zamet iz Rijeke igraju utakmicu čevtrzavršnice kupa. Pobjednik iz ovog susreta ulazi u završni turnir, koji se igra 29. i 30. travnja.

 Pri kraju i Regionalna liga
Podravka Vegeta prvu utakmicu u idućem tjednu igra opet u Koprivnici. U 10. kolu Regionalne lige gostuje Zaječar. Regionalna lige ide k završetku, pa 17. travnja Podravka Vegeta gostuje kod Metalurga u Skopju, a zatim u svibnju preostaje još utakmica s Borcem iz Banja Luke u Koprivnici. Final Four Regionalne lige igra se 21. i 22. svibnja.