Podravka - Vardar, himna EHF-a // Foto Ivo Čičin-MašanskerPODRAVKA VEGETA – VARDAR 17:35 (10:16)

Izvještaj kasnije

Danas u 18 sati u sportskoj dvorni gimnazije Frana Galovića u Koprivnici igra se utakmica 4. kola D grupe EHF Lige prvakinja između domaće Podravke Vegete i Vardara iz Skoplja (Makedonija). Za Podravku Vegetu ne nastupa golmanica Kapitanović, koja je na poštedi zbog lakše operacije, a u sastavu su igračice Podravke Lina Zagorščak i A. Oremović.

Za Vardar zbog ozljede ne nastupa Francuskinja Pineau, koja je u dosadašnja tri kola zabila 7 golova.
Larvik i Bera Bera već su odigrali utakmicu. Larvik je pobijedio 29:21 (15:). Prema viđenom, Larvik je imao slabiju točku u golmanicama, ali i izvanrednu ljevoruku Sulland, koja je zabila 11 golova, dok je kod Bera Bere dobra bila golmanica Fernandez i opasna iz vana Elorza Eguiara (8 golova). Podravka Vegeta s Larvikom igra iduće nedjelje u Koprivnici, a za dva tjedna s Bera Berom u San Sebastianu.

UTAKMICA 4. KOLA EHF LIGE PRVAKINJA
PODRAVKA VEGETA – VARDAR SCBT 17:35 (10:16)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 2000. Suci: Aleksandar Pandžić i Ivan Mosorinski (Srbija). Delegat: Predrag Pavićević (Crna Gora).

PODRAVKA VEGETA: Jukić, Milenković; Čović, Gavranić, Pongrac, Havić, Živković, Vukojević, Nemaškalo, Zagorščak, Milanović Litre, Dragišić, Vidak, A. Oremović, Trifunović, Poljak. TRENER: Goran Mrđen.

VARDAR SCBT: Leynaud, Suslina; Kostjukova, Radičević, Đokić, Šterjova, Nikolić, Dembele, Fernandez, Zebić, Klikovac, Crvenkoska, Kmirova, Lekić, Lojpur, Dmitrović. TRENERICA: Indira Kastratović.

SEDMERCI: Podravka Vegeta, Vardar SCBT.

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta, Vardar SCBT.

IGRAČICA UTAKMICE:

 

Izvještaj slijedi nakon utakmice, a kretanje rezultata u određenim vremenskim razdobljima pratit ćemo u naslovu ovoga članka.