U nedjelju je u Varaždinu u sklopu 3.kola 1.HRL Podravka U13 odigrala dvije utakmice i ostvarile su pritom polovičan uspjeh, jedna pobjeda i poraz.

Moslavina – Podravka 19 : 27

Kljaić 1 , Kovačić 6, Ivanček 7, Džinić 7, Komar 1, Ristemi, Horvat, Kovačević 3, Gašparić, Glavnik, Topalović 1, Vadla 1, Sočev, Štefičar, Habek , Premec .

Početni grč zbog činjenice da nam je Moslavina jedan od konkurenata za treću poziciju u ligi razlog je bio za lošije izdanje i otvaranje utakmice. Ali kada su se djevojke počele koncetrirati na postavljene zadatke i provoditi ih u djelo uspjeli smo se odvojiti i relativno mirno privesti utakmicu kraju. Zacrtani cilj ovoga kola da pobijedimo jednog od konkurenata smo ispunili i utakmica s Kokom nam je trebala poslužiti samo kao nadmetanje i pokušaj da se možda osvoji još poneki bod – rekla je trenerica Petika. 

Podravka – Koka 8 : 25

Kljaić 1 , Kovačić, Ivanček 7, Džinić , Komar , Ristemi, Kovačević , Glavnik, Čengija, Topalović , Vadla, Sočev, Ciler, Habek 1, Premec , Feljak.

Domaće igračice Koke su u utakmicu krenule vrlo motivirano te su s agresivnom igrom u obrani i u napadu vrlo brzo napravile veliku razliku, a mi naprosto nismo bili spremni da odgovorimo jednakom agresivnošću. Imali smo i prilično lošu realizaciju u završnici napada pa rezultat i nije mogao biti bolji. Samo tri igračice su uspjele postići pogotke na toj utakmici i ta činjenica dovoljno govori o angažiranosti mojih igračica – zaključila je Petika. 

Nagrađene igračice iz dvije odigrane utakmice bile su Stela Ivanček i Klara Kovačić.