Naše mlade nade su ovog vikenda gostovale u Varaždinu gdje su im u 6. kolu 1.HRL U-12 suparnice bile djevojke iz Koke i Zrinskog. U Varaždinu su gostovale dvije ekipe naših djevojčica i to Podravka 1 i Podravka 2.

Ekipa Podravke 1, (god.2009/10) ostvarila je pobjedu nad ekipom Zrinskog dok su sa ekipom domaćina tijesno izgubile sa 3 gola razlike i to u zadnjim minutama utakmice. Možda bi rezultat bio i povoljniji da krajem prvog poluvremena nije došlo do povrede Eme Zovko koja je u ovoj ekipi jedna od ključnih igračica.

Podravka 2 izgubila je obje utakmice, onu sa Zrinskim i onu s Kokom iako se iz utakmice u utakmicu i kod njih vidi određeni napredak u igri. Kako je uobičajeno nakon odigranih utakmica proglašene su i najbolje igračice iz svake ekipe. Iz Podravke 1 to su bile Vanessa Lengelić i Antea Jelavić, a iz Podravke 2 , Anja Ristemi i Ela Komar. Bravo za djevojčice koje su se ovoga puta istaknule.

Rezultati:

Podravka 1 – Zrinski 27:18

Podravka 1 – Koka  27:30

Podravka 2 –  Zrinski  8:19

Podravka 2 – Koka   12:16

Podravka 1: Tetec, Sočev, Gašparić 2, Ivanček 2, Dvekar, Čengija, Kumek, Glavnik, Ciler, Lengelić 12, Jelović 14, Napan 20, Krapinec, Zovko 4

Podravka 2: Sabolić, M.Bošnjak, Ristemi 6, Komar 6, Kovačić, Kelek, Horvat, Premec, Topalović, Kovačević 2, P.Bošnjak 2, Mađerić, Janeković 2 , Džinić 2.

Izvještaj pripremila: Đurđica Zečević