Svježe i vesele, rukometašice Podravke Vegete prvog dana pripremaVrlo profesionalno, kako to i priliči klubu velikog ugleda, Rukometni klub Podravka Vegeta u kombinaciji javne prezentacije i redovitog rada, počeo je pripreme za novu sezonu. Nova sezona donosi u pripremnom razdoblju tri turnira i pet prijateljskih međunarodnih utakmica. U rujnu počinje prvenstvo 1. HRL, a također i utakmice EVN Super kupa. Od 1. listopada do sredine studenoga igra se i Liga prvakinja. U međuvremenu juniorke nastupaju na Europskom prvenstvu, a u prosincu seniorke na Svjetskom prvenstvu.

Sastanak trenera i igračicaPrvi dan u srijedu trajao je od 16 do 19 sati ovim redom: sastanak igračica i trenera, susret s novinarima i tradicionalno slikanje ”prvoga dana”, sastanak s predsjednikom, svečanost čestitanja Nikici Pušić-Koroljević na udaji i rad na prvom treningu. Nakon svega održana je i kraća, konzultativna sjednica članova Upravnog odbora.

Skupna fotografija s trenerimaHRUPEC OHRABRIO IGRAČICE

Trener Neven Hrupec sa suradnicima Bojanom Golubom, koji je od ove sezone i službeno član stručnog stožera pretežito zadužen za fizičku pripremu i formu igračica, i nezamjenjivim fizioterapeutom Bojanom Savićem, održao je polsatni sastanak s igračicama. Andrea Čović, Ivana Dragišić i Marijeta Vidak na pripremama su juniorske reprezentacije, ali su u rad prve ekipe priključene ”Linice” Sara Šenvlad, Ines Gvoić i Andrea Božić. Neven Hrupec ohrabrio je igračice na početku nove sezone i konstatirao da se uz ojačani sastav (Horvat, Damnjanović) može učiniti korak više u odnosu na prošlu sezonu.

Zajednička slika s predsjednikomI BEŠVIR MISLI DA SE MOŽE KORAK VIŠE

Uslijedilo je slikanje, a odazvala se i Varaždinska televizija, s kojom je moguć dogovor o prijenosu-snimci jedne utakmice memorijalnog Bepova turnira. Organizirano i strpljivo je odrađen taj dio posla, a onda se u klupskom salonu igračicama i stručnom stožeru obratio predsjednik Upravnog odbora Krunoslav Bešvir. I on je izrazio uvjerenje da se može više nego prošle sezone, uz puno povjerenje u igračice i stručni stožer.

Dar za udaju Nikici Pušić-KoroljevićNIKICA S DVA PREZIMENA STOPLJENIM U JEDNOM

Direktorica Božica Palčić predala je skromni dar i cvijeće igračici koja je u pauzi između dvije sezone stupila u brak, sada jedinoj udanoj u Podravkinu sastavu – Nikici Pušić-Koroljević. Marijana Tarle Belčić, koja je zadnje dvije godine imala dosta problema s ozljedama, a koja je u međuvremenu stupila u brak, u srijedu je rodila curicu Mariju.

PRVI TRENING S PUNOM OZBILJNOŠĆU

Sastanak s predsjednikom Krunoslavom BešviromNakon toga uslijedio je prvi trening, koji se radio vrlo ozbiljno i punom snagom. To je bilo moguće, jer sve su igračice imale zadatak da se dovedu u formu putem individualnog rada.

Nove cure: Sanja Damnjanović i Lidija HorvatDo odlaska na osnovni dio priprema u Daruvaru od 1. do 10. kolovoza, osim redovitih svakodnevnih treniga u programu su i bazn na Cerinama, tertanae, fitnes, pilates, trenign u šumi Crna gora.

U petak, 12. kolovoza Podravka odlazi na trodnevni turnir u mađarski Érd, gdje u prednatjecanju igra s DVSC Debrecenom i Érdom. Nakon povratka 16. i 17. kolovoza igra u Koprivnici dvije pripremne utakmice s rumunjskom Cluj-Napocom, a 20. kolvoza u Koprivnici gostuje Zvezda iz Zvenigoroda s Pasičnik, Zovkom i Matijevićem. Od 25. do 28. kolovoza Podravka Vegeta na međunarodnom je rukometnom turniru u Metkoviću i Pločama, a 2. i 3. rujna u Koprivnici se održava memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo. Nakon toga počinju domaće prvenstvo i EVN Super liga.

Prvi treningTko voli rukomet imat će u Koprivnici u pripremnom razdoblju vidjeti devet međunarodnih utakmica. A tek onda se ”rukometno kolo” zahuktava.

BROJEVI IGRAČICA PODRAVKE VEGETE U NOVOJ SEZONI

1 Marta Žderić

2 Andrea Čović

4 Maja Kožnjak

Pogled iza: dio osoblja kluba i Uprave5 Iva Pongrac

6 Sara Šenvlad

7 Ivana Petković

8 Andrea Božić

9 Ines Gvoić

10 Anita Gaće

11 Sanja Damnjanović

13 Vesna Milanović Litre

14 Ivana Dragišić

Trening15 Marijeta Vidak

16 Ivana Jelčić

18 Dina Havić

20 Miranda Tatari

22 Ivana Kapitanović

23 Lidija Horvat

28 Nikica Pušić-Koroljević

Neven Hrupec, Bojan Savić i Bojan GolubSLUŽBENE OSOBE U SEZONI 2011/2012.

Službeni predstavnik Krunoslav Tkalec

Trener Neven Hrupec

Pomoćnik trenera Bojan Golub

Fizioterapet Bojan Savić