Podravka 3 // Foto Ljerka VreskTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Obzirom da su na klupskoj web stranici već jučer objavljeni rezultati turnira djevojčica rođenih 2004. godine kao i pojedinačne nagrade najboljima, u ovom izvješću dat ću, ukratko, svoje viđenje i komentar utakmica naše ekipe.

Podravka Split utakmica // Foto Ljerka VreskOdigrali smo tri utakmice s vrlo dobrim protivnicama te uz dvije pobjede (Liburnija Opatija i Sesvete) i jedan poraz (Split) zauzeli drugo mjesto na turniru. S obzirom na to da su nam to prve utakmice nakon ljetne stanke, u cjelini gledajući, zadovoljna sam igrom svojih djevojaka .

Sesvete -  Liburnija utakmica // Foto Ljerka VreskU mjesec dana treninge smo zasnivali uglavnom na podizanju fizičke pripreme, a manje na tehničko-taktičkim elementima, tako da ne čude manjkavosti u pojedinim fazama igre. To se naročito odnosi na sigurnost u dodavanju, preciznost kod udaraca na gol ili nedorečenost u odigravanju pojedinih akcija. No, to su greške koje će nestati u daljnjem radu.

Foto Ljerska VreskKao trenericu posebno me veseli povratak od ozljeda oporavljenih igračica (Dedi, Švenda,Smolak) kao i dolazak dviju perspektivnih igračica iz Križevaca (Stručić, Lukša) koje su svoje rukometne korake željele nastaviti u našem klubu. Još čekam potpuni oporavak Eme Đuranek, pa da budemo potpuno zdrave i kompletne.

Foto Ljerka VreskUtakmica sa Splitom bila je rezultatski neizvjesna do kraja, pobijedio je u ovom trenutku spremniji protivnik. U utakmici s Liburnijom Opatija, koja je za nijansu slabija ekipa od ostalih, dala sam priliku ulaska u igru svim igračicama, a u zadnjoj utakmici sa Sesvetama igra je već bila kvalitetnija ako izuzmemo pojedine kraće faze kada smo pokazali određenu bezidejnost.

Foto Ljerka VreskI zaključno: vrlo dobro organiziran i kvalitetan turnir koji nam je poslužio kao odlična priprema za prvenstvene utakmice koje uskoro dolaze.

Ekipa Podravke 3 nastupila je u sastavu (golovi zbrojeni iz sve tri utakmice): Sremec, Međurečan 4, Jagustin 2, Dedi 8, Đuranek 9, Smolak 1, Hrupec 6, Švenda 4, Stručić 17, Balaško 3, Zbodulja, Galinec, Lukša, Strugar 7, Sever 4.