Snježana PetikaPočetak priprema Podravke Vegete za novu sezonu zakazan je za 24. srpnja u 17,30 sati u dvorani Srednjoškolskog centra (stara dvorana), jer će obnovljena gimnazijska sportska dvorana biti dostupna tek za 12. memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo (25. i 26 kolovoza). Pripreme će se odvijati u staroj dvorani, na vanjskim terenima i na bazenu.

Od kadrovskih novosti vijest je da je na zahtjev RK Podravke s.d.d. Snježana Petika oslobođena dužnosti izbornice kadetske reprezentacije Hrvatske, koja će od 10. do 20. kolovoza nastupiti na Euru u Slovačkoj, jer to kolidira s pripremama prve ekipe. Također, potvrđeno je da će ovoga tjedna klubu pristupiti još jedna rukometašica. Istodobno obavit će se i razgovor s trenerom Goranom Trajkovskim, kojeg trenerica Podravke Vegete Snježana Petika želi vidjeti kao svog pomoćnika, osobito u radu s vratarkama. Do početka priprema utvrdit će se postoji li potreba za kondicijskim trenerom u pripremnom razdoblju.

Utvrđen je kalendar pripremnih utakmica. Zasad je sigurno da će se 4. i 5. kolovoza odigrati dvije pripremne utakmice s Hypom Nö u Beču. Potvrđen je i nastup na memorijalnom turniru Vinka Kandije u Ljubljani 18. i 19. kolovoza, uz sudjelovanje Budućnosti iz Podgorice, Hypa iz Beča, Krim Mercatora iz Ljubljane i Podravke Vegete. Na Bepovom memorijalu u Koprivnici 25. i 26. kolovoza sudjelovat će Hypo, zagrebačka Lokomotiva i Podravka Vegeta. Četvrti sudionik se traži.

Ovih dana bit će sazvana i skupština RK Podravka s.d.d. Svi materijali za skupštinu bit će objavljeni u Narodnim novinama i na našoj internetskoj stranici.