Festival GrudeStručni stožer Podravke Vegete danas je raspravio i donio plan rada u pripremnom razdoblju. O sastanku, na kojem su bili trener Zlatko Saračević, trenerica vratarki Barbara Stančin, kondicijski trener Bojan Golub i fizioterapet Bojan Savić, izvijestila je sportska direktorica RK Podravka s.d.d. Miranda Tatari Šimunović. Danas je svim igračicama odaslan program individualnih pretpriprema do početka zajedničkog rada 23. srpnja.

KANDIJIN MEMORIJAL U LJUBLJANI

Koliko su spremne stigle igračice s odmora testirat će se 23. i 24. srpnja na DIF-u u Zagrebu. Do prvog turnira odigrat će se prva pripremna utakmica, ali još nisu utvrđeni suparnik ni datum. Prvi turnir bit će Kandijin memorijal u Ljubljani 18. i 19. kolovoza u organizaciji Krim Mercatora. Nisu utvrđena još dva sudionika, jedan će vjerojatno biti Budućnost iz Podgorice.

BEPOV MEMORIJAL U KOPRIVNICI

Memorijal Josipa Samaržije Bepa u Koprivnici bit će 24. i 25. kolovoza, a uz Podravku Vegetu nastupit će Krim Mercator Slovenija), Hrupecov Pogon Szczechin (Poljska) i Corona Brašov (Rumunjska) Mariane Tîrce.

FESTIVAL ŽENSKOG RUKOMETA U GRUDAMA

Od 28. kolovoza do 1. rujna Podravka Vegeta sudjelovat će na Festivalu ženskog rukometa u Grudama (BiH), na kojem će biti i Budućnost iz Podgorice (Crna Gora), ŽRK Bjelovar i Grude.

O FESTIVALU VIŠE VIDI NA: https://www.sportilus.com/najave/2-medunarodni-rukometni-kamp-grude-2018/

Nakon toga od 7. do 9. rujna slijedi kvalifikacijski turnir za ulazak u grupnu fazu Lige prvakinja.