''Biciklijada'' u teretani Cerine // Foto RK PodravkaRukometašice Podravke Vegete imaju domaće, jeftine, temeljne pripreme za novu sezonu: sve se odvija u Koprivnici. Za fizičke pripreme na raspolaganju su šuma Crna gora i teretana na gradskim bazenima Cerine, a povremeno i bazen. Cerine su vlasništvo grada (GKP Komunalac), a i klub je vlasništvo grada, pa jeftinije ne može biti.

Kapetanica Tatari uvijek raspoložena // Foto RK PodravkaTrenira se i u dvorani gimnazije Frana Galovića, a korištenje dvorane plaćalo se gradskoj tvrtki Koprivnica sport, koja je potpala pod GKP Komunalac. Nije, doduše, kao u Zagrebu, besplatno korištenje dvorana i plaćena putovanja, ali ima vremena za izračune jeftinijih varijanti.

Pripreme Podravke Vegete počele su 23. srpnja, tek je tjedan dana iza rukometašica, ali do prve utakmice ima još desetak dana, kada će u Koprivnici gostovati mađarske prvoligašice Érd (8. kolovoza).

Jačanje mišića // Foto RK PodravkaU odlično opremljenim prostorima Sportskog centra Cerine kondicijski trener Alen Marošević unio je neke novosti u rad, što dosad igračice još nisu radile, pa su treninzi zanimljivi, što je dobro, jer se lakše podnosi napor. Takva su iskustva iz ranijih godina. Marošević je uvjeren da će rukometašice biti spremne za kvalifikacije Lige prvakinja.

Slike su snimljene na treningu u utorak ujutro.

Budno oko trenera Mrđena // Foto RK Podravka