Trener Budućnosti Dragan AdžićDanas će se u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici igrati utakmice 3. kola Regionalne lige (WRHL), sutra četvrtog. U goste dolaze crnogorska Budućnost, makedonski Vardar i slovenski Krim Mercator. U 16 sati igraju Budućnost i Krim Mercator, u 18,30 Podravka Vegeta i Vardar.

VARDAR BEZ LEKIĆ, ČOVIĆ I LACRABERE

Vardar ima određenih problema, jer zbog zdravstvenih problema u ekipi nisu Andrea Čović, Andrea Lekić i Alexandra Lacrabere. Vardar će se prirpemati za četvrfinalni susret Lige prvakinja s danskim Midtjyllandom.

Uoči puta trener Budućnosti i izbornik crnogorske reprezentacije Dragan Adžić izjavio je:

Kružna napadačica Vardara Anja Althaus

BUDUĆNOST BEZ RAIČEVIĆ, NOVOVIĆ, DE PAULE, MALOVIĆ I LAZOVIĆ

– Turnir dolazi u pravom trenutku i bit će dobra provjera nakon što smo prošle sezone imali dugu pauzu uoči četvrtfinala, a naročito uoči finalnog turnira i okršaja protiv Györa u polufinalu. Prvi turnir koji je odigran u Podgorici je opravdao očekivanja svih ekipa i vjerujem će i predstojeća dva turnira dobro doći svim sudionicima. Nama su potrebni ovi susreti da ponovo dostignemo natjecateljsku formu u kojoj smo bili uoči EHF tjedna. Na put je krenulo 16 igračica, a nema Milene Raičević, Biljane Novović, vratarke Darly Zogbi de Paule i Đurđine Malović, dok se Suzana Lazović pridružila ekipe nakon što je prošlog tjedna radila s ostatkom ekipe u reprezentaciji i vjerovatno će biti spremna za turnir u Ljubljani.

MARINČEK PRODUŽILA UGOVOR S KRIMOM

Iz Krim Mercatora samo podatak da je vratarka Krima i slovenske reprezentacije (32 godine) potpisala ugovor s Krimom do kraja iduće sezone.Vratarka Krima Miša Marinček

(Podaci i fotografije s klupskih internet stranica Budućnosti, Vardara i Krim Mercatora)