Podravka Vegeta Siófok // Foto Ivo Čičin-MašanskerU prvoj pripremnoj utakmici, tek nakon sedam dana priprema, Podravka Vegeta izgubila je od gošći iz Mađarske, ekipe Siófoka s 16:22 (9:11). Koprivničanke su nastupile sa samo 11 igračica iz poznatih razloga: četiri su u reprezentacijama, a Milenković se još uvijek oporavlja od ozljede.

Ivana Dragišić na utakmici sa Siófokom // Foto Ivo Čičin-MašanskerSiófok je već mjesec dana u pogonu, pa je brži, razigraniji, a, nije nevažno, i uigraniji. Podravka Vegeta bila je u početnom razdoblju priprema na trenizima ”nagažena”, nabijala se kondicija, pa je jasno da su noge tvrde.

Prvi puta se koprivnička ekipa pojavila u novom sastavu sa četiri prinove i potpuno je jasno da o uigranosti nije moglo biti ni govore, tek naznake mogućnosti. No, angažiranosti se nema što prigovoriti, ta strana ekipe je jasna. Tako treba biti od početka. Kada se tome doda snaga i trčanje, nije upitno hoće li kvaliteta izaći na površinu.

Dora Krsnik // Foto Ivo Čičin-MašanskerTrener Mrđen bio je zadovoljan obavljenim poslom u obrani, a nije ”ganjao” rezultat, već je želio ”izrotirati” sve igračice.
Idućeg vikenda Podravka Vegeta gostuje u Slovačkoj na turniru Iuvente u Michalovcima. Bit će za čitavih sedam dana pripremljenija.

Sretan rođendan: cvijeće za Nemaškalo // Foto Ivo Čičin-MašanskerUoči utakmice direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić čestitala je rođendan Ekatarini Nemaškalo i predala joj buket cvijeća.

MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA RUKOMETNA UTAKMICA

PODRAVKA VEGETA . SIÓFOK KC 16:22 (9:11)

KOPRIVNICA. Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 120. Suci Davor Lončar i Zoran Lončar (Hrvatska, Varaždin).

PODRAVKA VEGETA: Jukić, Kapitanović; Nikšić 1, Dežić 1, Krsnik 2, Milošević 3, Džono 3, Nemaškalo 4, Dragišić, Vidak 2(2), Franković. TRENER: Goran Mrđen.

SIÓFOK KC: Pastrovics, Salamankha; Hrbková 3, Gonzalez 1, Orbán 2, Petersen 2, Such 5, Logvin 2, Maláti 2, Deáki, Németh, Elghaoui 5. TRENER: Christian Dalmose.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 3(2), Siófok 2(2).

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 6 minuta (Nemaškalo, Franković, Milošević), Siófok 6 minuta.

Marijeta Vidak // Foto Ivo Čičin-Mašansker