Rukometašice Podravke Vegete će ovog vikenda, točnije u subotu s početkom u 18.00 sati dočekati ekipu ŽRK Rudar iz Labina. Utakmica će se igrati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo, a ulaz u dvoranu je slobodan. Rukometašice Labina su povratnice u 1.HRL za žene koje su u prošloj sezoni svojim odličnim igrama u 2. ligi osigurale mjesto u najvišem rangu ženskog rukometa. Uoči utakmice koja je na rasporedu svoje su izjave dali trener Ivica Obrvan i kružna napadačica Elena Popović.

Trener Ivica Obrvan//foto: R. Mihalec

Naše sljedeće protivnice su povratnice u elitni rang natjecanja, ŽRK Rudar iz Labina. Želimo u prvoj utakmici u novoj sezoni pred domaćom publikom prikazati dobru angažiranu i koncentriranu igru i odraditi sve zadatke koji budu ispred nas. Želimo zabilježiti pobjedu jer smo izraziti favoriti, pritom da minutažu dobiju sve igračice koje budu u sastavu i da se nakon ove utakmice uspješno okrenemo narednim koje nas očekuju – rekao je trener Ivica Obrvan. 

Čeka nas utakmica 2. kola s Labinom. To je ekipa koja će zasigurno biti motivirana i spremna, ali i nama je ovo prilika za nova dokazivanja i uvježbavanja akcija te pripremu za ono što nam dolazi za dva tjedna, a to je derbi s Lokomotivom. Najbitnije je da utakmicu odigramo na najvišoj mogućoj razini te da svi ostanemo zdravi – rekla je Elena Popović uoči drugog kola i prvog na domaćem terenu i pred domaćom publikom.