Nakon što je u Beču danas u popodnevnim satima održan ždrijeb skupina rukometne Velux Lige prvaka i Delo Lige prvakinja poznate su protivnice Podravka Vegete u novoj europskoj sezoni. Kuglice je izvlačila bivša danska rukometašica Anja Althaus, danas ambasadorica Lige prvakinja.

Podravka Vegeta je u skupini A u kojoj je francuski Metz, a tu su i norveški Vipers Kristiansand  te mađarski doprvak Ferencvaros (FTC). Svoj prvi komentar za klupske stranice dao je i trener Zlatko Saračević.

Definitivno će biti spektakl. Ušli smo u skupinu gdje nastupaju dva učesnika Final Foura iz posljednje sezone i velika ekipa Ferencvaroša. Sve tri ekipe imaju trenutno veći rejting od nas, ali mi ćemo tražiti svoje šanse protiv svakog od ovih protivnika- rekao je trener Saračević.

Utakmice u skupini Lige prvakinja kreću u listopadu, a grupna faza završava u studenom. Tri najbolje plasirane ekipe iz svake skupine proći će u drugi krug Lige prvakinja, a posljednjeplasirane nastavljaju europsko natjecanje u EHF Kupu.