Slikanje za hotel TCC Grand Plaza // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta igra ovog vikenda u Makedoniji dvije utakmice Regionalne lige. U petak u 16 sati u dvorani Metalurga (Autokomanda) suparnik je Metalurg, a u nedjelju u 15 sati u dvorani Kale domaćin Koprivničankama je Vardar. Ne igra se u dvorani Boris Trajkovski, kako se smislilo, gdje se u 18 sati u nedjelju sastaju Metalurg i Barcelona u Ligi prvaka, ali će Podravka odgledati utakmicu i krenuti put Koprivnice.

Obje utakmice u Skoplju sude makedonske sutkinje Silvana Karbeska i Marija Ilieva, a delegat WRHL-a je Marjan Načevski, također iz Makedonije.

Koprivnička najbolja sportska ekipa tako je opet na dugom putovanju. Razdaljina od 814 kilometara Podravkinim autobusom svladana je za 11 i pol sati, od 20 sati u srijedu iz Koprivnice do 7,30 u četvrtak u Skoplju, uz samo jedno stajanje kod Osijeka. Podravkina ekspedicija naučena je na razme smještaje i nikad nije s njezine strane bilo problema te, rekli bismo, tehničke naravi. U četvrtak je smještaj u hotelu TCC Grand Plaza (otvoren prošle godine) u centru grada, a u petak se prije doručka sele u hotel Scala, smješten u elitnom dijelu Skoplja, malo poviše grada, gdje će ostati do kraja petodnevne turneje.

Na put nije krenuo fizioterapeut Bojan Savić, jer je uoči puta doživio (kućnu) nezgodu s nogom i do daljnjega ne može obavljati svoje poslove u klubu. U Skoplju ga nitko ne mijenja, u slučaju potrebe uskočit će domaći fizioteraputi.

Podravka Vegeta nije se odrekla Final Foura Regionalne lige (vjerojatno će biti krajem svibnja i počpetkom lipnja, 31. 5. i 1. 6.). Za to treba osvojiti četvrto mjesto. Zato se utakmicama u Makedoniji pristupa krajnje ozbiljno, a takav je bio i trening u četvrtak u dvorani Metalurga. U subotu će se trenirati u Vardarovoj dvorani Kale.

Fotografija koju prilažemo snimljena je na zamolbu osoblja hotela i ona će biti uokvirena na zidu, gdje su i fotografije nekih druih ekipa, a i hrvatske nogometne reprezentacije.