S utakmice LP Vardar - Podravka Vegeta // ArhivaNakon stanke, koja je uslijedila zbog europskih natjecanja, nastavlja se prekinuta serija utakmica Regionalne lige. Podravka Vegeta u subotu 15. veljače s početkom u 18 sati igra utakmicu 8. kola sa skopskim Metalurgom. Utakmica se, uz besplatan ulaz, igra u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Metalurg će u nedjelju u 15 sati u Domu sportova u Zagrebu igrati i s drugim hrvatskim predstavnikom u Regionalnoj ligi, Lokomotivom.

Ovo je sada već ozbiljno zagrijavanje za nastup u Ligi za prvaka 1. HRL. Metalurg nije bezazleni suparnik, kako bi se moglo zaključiti po položaju na ljestvici. Bit će to zanimljiva utakmica.

PUT U MAKEDONIJU

Do kraja drugog tjedna Podravka Vegeta odigrat će još dvije utakmice s makedonskim predstavnicima u Regionalnoj ligi. Zbog toga će poduzeti petodnevno putovanje u Makedoniju koje počinje nakon treninga u srijedu 19. veljače u 21 sat i traje do 24. veljače prije podne. Boravit će u Skoplju, gdje u petak 21. veljače s početkom u 16 sati igra utakmicu 17. kola s Metalurgom.

U nedjelju 23. veljače u sportskoj dvorani Boris Trajkovski u 15 sati utakmicu 15. kola igraju sudionik Lige prvakinja Vardar SCBT i Podravka Vegeta. Bit će to zapravo predigra utakmici muške Lige prvaka u kojem skopski Metalurg dočekuje mega-momčad Barcelone. Ne želi se propustiti takav spektakl, pa će Podravka Vegeta kući nakon te utakmice.

Inače, Podravka Vegeta već je imala nastup s Barcelonom. U kolovozu 2007. godine sudjelovala je na humanitarnom spektaklu u njemačkom Gissenu, na kojem su u muškom dijelu bili i izvanserijski rukometaši Barcelone za koje je na golu uz Davida Barrufeta stajao i naš Venio Losert.

U UTORAK KUP U BJELOVARU

No, prije toga slijedi kraće gostovanje. U utorak 18. veljače u Bjelovaru se igra utakmica 1/8 završnice kupa Hrvatske u kojoj je Podravki Vegeti domaćin ŽRK Bjelovar. Utakmica se igra u dvorani srednjih škola u 20 sati.

Prvenstvo Hrvatske, 1. HRL Liga za prvaka, za Koprivničanke počinje 22/23. ožujka i traje do 24/25. svibnja. U njoj sudjeluju četiri prvoplasirane ekipe iz ligaškog natjecanja 1. HRL te zagrebačka Lokomotiva i Podravka Vegeta, koje su oslobođene prvog stupnja natjecanja zbog nastupa u europskim natjecanjima i Regionalnoj ligi.

PODRAVKA LINO U ĐAKOVU

Nastavlja se u natjecanje u drugim ligama. Podravka Lino u 10. kolu 2. HRL sjever gostuje u Đakovu, gdje u subotu 15. veljače s početkom u 19 sati igra s domaćinom Đakovom. Sretno, Linice.

Članovima RK Podravke: jeste li kupili dionice? Imate vremena do 28. veljače u 12 sati.
Klub je naš – nedamo Podravku!