Rukometni klub Podravka Vegeta u ponedjeljak će ponovno odmjeriti snage s francuskim Brestom u sklopu DELO EHF Lige prvakinja, odlučeno je u dogovoru s EHF-om. Podsjetimo, sutra je na rasporedu prvi susret s francuskom ekipom, a zbog zgusnutog rasporeda Europska rukometna organizacija predložila je našem i francuskom klubu da i svoj drugi susret odigraju u Koprivnici.

Utakmica će se igrati u 18 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Prvotno se svojevrsni uzvrat grupne faze trebao igrati u Francuskoj, no s obzirom na epidemiološku situaciju diljem Europe doneseno je rješenje prihvatljivo sudionicima. RK Podravka Vegeta tako neće ni gostovati u Brestu u grupnoj fazi Lige prvakinja. Koronavirus negativno utječe na odigravanje utakmica grupne faze DELO EHF Lige prvakinja, a na ovaj se način žele zaštiti igračice i članovi oba kluba.

Suci će u ponedjeljak biti gospoda Mitrevski i Todorovski iz Sjeverne Makedonije, a delegatkinja će biti gđa Medvedev iz Srbije.

RK Podravka Vegeta tako će u samo tri dana odigrati dvije domaće utakmice s ekipom Brest Bretagne Handball. Najavu sutrašnje utakmice i izjavu trenera Saračevića možete pročitati na našim stranicama.