Posljednjih sezona RK Podravka postiže sjajne uspjehe, bilo u Ligi prvakinja ili EHF kupu.  Primijećeno je to i na razini Europe jer je službena stranica Europskog rukometnog saveza RK Podravka Vegetu uvrstila na listu TOP 10 najboljih klubova Europe za razvoj talenta, na sedmo mjesto.

Na popisu najboljih nalaze se i muški i ženski klubovi, a ovo je sjajno priznanje za naš klub koji svake godine daje velik broj igračica u sve reprezentativne selekcije. RK Podravka Vegeta poznata po svojoj školi rukometa i te najtalentiranije djevojke iz cijele Hrvatske prije ili kasnije dođu u Koprivnicu i nose dres RK Podravka Vegete.

Kao i u svim sportovima, talent je jako cijenjen i često ključan čimbenik uspjeha. Već dugi niz godina seniorska ekipa RK Podravka Vegete neprikosnoven je prvak države, a isti je slučaj i s mlađim uzrastima. Malo tko postiže rezultate kakve postižu naše mlađe dobne kategorije.

Na stranicama EHF-a ostavljena je mogućnost i čitateljima da glasaju i daju svoje mišljenje koji je klub po njima najbolji rasadnik talenta, a mi vas pozivamo da svoj glas date RK Podravka Vegeti.

Glasati možete na linku ispod, dođite na dno stranice i kliknite na prozor u kojem piše ‘Podravka’.

https://www.eurohandball.com/en/news/en/the-10-hot-spots-for-talents-to-grow/?fbclid=IwAR3N44xo8IrWzj-fFK2Si0yEf_ImJ6WFj8W672H0aC1uD2mP6pCbGqztWlY