Rukometašice Podravka Vegete ponovno su u pogonu! Nakon što se nekoliko igračica pokazalo pozitivnim na Covid-19, cijela ekipa je ponovno zdrava. Svi su odradili razdoblje samoizolacije, preboljeli virus i sačuvali zdravlje, te se ekipa vratila treninzima. No, prije treninga igračice i članovi stožera odradili su testiranje i bili negativni.

Krenuli smo polako, činjenica je da se vidi da su igračice dugo bile u samoizolaciji, bez pravih treninga. Treba ići polako, oprezno u startu da vidimo kakva je situacija. Izašli smo dva puta vani u Crnu Goru, mislim da im treba i kisika poslije ovog svega što su proživjele. Idemo polako i oprezno, zdravlje je ispred svega – rekao je trener Saračević. 

Utakmica DELO EHF Lige prvakinja protiv Bresta koja se trebala igrati 7. studenog je odgođena tako da će sljedeći susret za RK Podravka Vegetu biti onaj gostujući protiv čakovečke ekipe ŽRK Zrinski koji se igra iduću srijedu 11. studenog.

Nije sad vrijeme za neke minicikluse, pogotovo jer ne znamo kad ćemo i koliko utakmica igrati. Sad se prvo moramo uvesti u onaj donekle normalan ritam treninga, već iduću srijedu imamo utamicu protiv Zrinskog u Čakovcu. Moramo doći do optimalnog stanja – poručio je Saračević.